Bugs


Topic Replies Activity
"FAQ for Beginners" is 404 2 December 23, 2016
Chat bug fix 7 November 23, 2016
Loading Percent Not Showing Up 3 October 31, 2016
No Blue AI Segment (First time I've seen this) 2 September 24, 2016
Uh.. I think here's wrong 3 May 27, 2016
Lightning tutorial - No progress bar 8 February 18, 2016
No 3D Model in any cubes 3 February 8, 2016
Problems with Firefox and Safari (OSX Mavericks) 7 January 21, 2016
I was muted for no obvious reason? 6 October 30, 2015
시스템 에러나 버그 관련 (한글 포스팅, Error or bug reports) 9 September 10, 2015
Cube #576663 2 February 16, 2015
Display problem w/Chrome 12 February 3, 2015
Problem "playing" -- because im on safari -- oops. nevermind 4 January 12, 2015
Change Orientation on Chrome 3 January 3, 2015
I think i saw wrong picture 8 January 2, 2015
My 3D view isn't showing a coloured part 34 December 16, 2014
No color with clicks 2 December 11, 2014
3D modeling is broken 4 November 10, 2014
Loading from cache.eyewire.org violates same-origin policy 2 October 26, 2014
My progress bar is not working :/ 2 September 20, 2014
WebGL error 5 September 12, 2014
Doing /silence in silenced mode doesnt un-silence me? 2 August 23, 2014
Black neuron overview, temp fix 1 August 20, 2014
3D bug or load sequence? 4 August 18, 2014
White line through 2D 3 July 20, 2014
White Line 2 July 10, 2014
Load time slow tonight 4 June 17, 2014
Was fine then stopped showing updates in cube, then nothing in cube 2 May 12, 2014
Lost connection to chat server 4 April 30, 2014
Page not found error - is there a fix for this? 2 April 24, 2014